×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Worlds 2015 drar igång — Fnatic öppnar mot Invictus Gaming

1
Nu är Worlds bara en timme bort, och för att fortsätta bygga upp hypen släpper vi en lista på matcher ni inte får missa under världsfinalernas öppningsdag.
Snart är det äntligen dags för årets världsfinaler i League of Legends att gå av stapeln i Paris. Under gruppspelsdagarna kommer vi få se en otrolig mängd matcher mellan de starkaste lagen i världen, någonting vi inte får möjligheten att se allt för ofta.

I samband med detta kommer vi att dagligen släppa en lista med matcher för varje gruppspelsdag, i hopp om att kunna rekommendera våra läsare om de bästa matcherna som spelas. För en övergripande blick av alla matcher som kommer spelas under veckan hänvisar vi er till vår tittarguide.

Torsdag 1 oktober

Europa Fnatic vs. Kina Invictus Gaming

Fnatic: Huni, ReignOver, Febiven, Rekkles, YellOwStaR
iG: Zzitai, KaKAO, RooKie, Kid, Kitties


Öppningsmatchen på Worlds kommer att spelas mellan det europeiska hoppet Fnatic och de kinesiska jokrarna Invictus Gaming. Fastän Fnatic såg nästintill oövervinnerliga ut i sin hemregion under LCS, och visade otrolig form i USA under Mid Season Invitational kan Invictus Gaming ge dem anledning för oro.

Europa H2k vs. Korea SKT T1

H2k: Odoamne, loulex, Ryu, Hjärnan, kaSing
SKT: MaRin, bengi, Faker, Bang, Wolf


Den andra matchen värd att uppmärksamma är en David mot Goliat-historia, då europeiska H2k tar sig an SKT T1, det koreanska superlaget lett av Lee "Faker" Sang-hyeok och vinnarna av de två senaste säsongerna av den koreanska LCK-ligan. På pappret bör detta vara en enkel konfrontation för SKT:s del, men om H2k kan göra matchen någorlunda jämn ska de vara nöjda med sin insats.

USA CLG vs. Taiwan Flash Wolves

CLG: ZionSpartan, Xmithie, Pobelter, Doublelift, Aphromoo
FW: Steak, Karsa, Maple, NL, SwordArt


CLG lyckades för första gången under sina sex LCS-splittar ta sin första titel i slutet på augusti. Efter år av förnedrade förluster har de till slut återvänt till Worlds och gör det med sin starkaste startfemma hittills, och har nu blivit beskrivna som det nordamerikanska hoppet i turneringen. Flash Wolves kommer därmed ha det svårt i deras öppningsmatch, men de taiwanesiska vargarna har visat förr att de kan ta ned internationellt motstånd. Blir det besvikelse för CLG på första dagen i Paris?

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..