×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Riot presenterar årets All-Star-turnering

1
I december är det dags för nästa LoL-event. Då sätter nämligen den årliga All-Star-turneringen igång. Här är vad vi vet hittils.
League of Legends-eventhypen fortsätter. Sensommaren och hösten har redan bjudit och kommer att bjuda på fullspäckade turneringar så som den senaste LCS-finalen i Stockholm eller kommande World Championship, vilken väntar runt hörnet med ungefär fyra veckor kvar.

Nu har Riot släppt nyheten om att man kommer att hålla årets All-Star-turnering i slutet på året, närmare bestämt mellan den 10-13:e december. Hela eventet kommer att ta plats i den nordamerikanska LCS-studion i Los Angeles. Själva formatet är bland annat som tidigare, att communityt röstar fram fem spelare som skall representera EU LCS, NA LCS, Koreanska LCK, Kinesiska LPL och Taiwanesiska LMS. Dessutom involverar man även in topplagen i den internationella wildcard-turneringen.



En av många bilder från förra årets All-Star-turnering


Röstningen öppnar för allmänheten i november. Vill man läsa mer, finns det att göra här.

Bilkälla: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..