×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Lista: LCS-lagens koreanska bootcamp-konton

4
Några av LCS-lagen har styrt kosen mot Korea för att bootcampa inför Worlds och har därmed helt nya konton borta på andra sidan jorden. Vi har listat några av dem här.
Det är nu vid det här laget relativt känt att de Worlds-klara LCS-lagen tagit sig till Korea för att bootcampa inför den stora världsturneringen. Nu har det även dykt upp en hel del spekulationer på Reddit där man nu försöker komma fram till vilka konton som tillhör vilka spelare. Fnatics lineup är relativt spikad, TSM likaså. CLG har dock bara fått klara konton att använda, vilka ännu inte spelats på.

För Cloud9's del har man funnit konton där allt tyder på att de tillhör respektive spelare. Alla är dock inte konfirmerade. Origen och H2k från Europa har inte kommit upp på tapeten ännu. Här nedan är länkar till de spelare man hittills spekulerat kring.


TSM-junglaren Santorin ligger just nu bäst till uppe i Master Tier. Killarna i Fnatic ligger alla i Diamond just nu. Observera dock att några av dessa lag inte är konfirmerade ännu. Vill man läsa Reddit-trådarna finns dessa här, här och här.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..