×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Origen och Cloud9 klara för Worlds

1
Nu är alla Worlds-platser fyllda för den europiska respektive nordamerikanska LCS-regionen och inatt stod det klart att Origen och Cloud9 kommer att skickas iväg till världsmästerskapen.
Igår fylldes de två sista Worlds-platserna som varit avsedda för den nordamerikanska respektive europeiska LCS-regionen. Vinnare av den ena blev inga mindre än killarna i Origen som efter en rak 3-0 vinst mot Unicorns of Love, stod klara som det treje laget ut att representera Europa.

Borta i Nordamerika är Worlds-historien en helt annan femma då kvalet bjudit på vad som skulle kunna ses som en liten skräll, efter att Cloud9 inatt knep åt sig den sista platsen för regionen. Laget slutade på sjunde plats under summer split och har varit nära att behöva kämpa om att ens få vara kvar i LCS, men lyckades visa upp en helt annan glöd under helgen.

En hel del djävlar anamma

Det första mötet i kvalet var Gravity som gick upp i en 2-0 ledning direkt, något som Cloud9 kontrade med att vinna tre raka matcher i rad. Men kämpandet slutade inte där då precis samma historia upprepade sig under söndagens match mot Team Impulse - som fick säga tack och hej efter en 2-3 förlust.

Inatt stod det klart att man nu knipit åt sig den sista nordamerikanska platsen i Worlds, detta efter att ha besegrat LCS Summer Split-ettan Team Liquid med 3-1.

Lagets manager var snabb med att berätta för laget vad som händer härnäst:

— Are you guys ready for Korea? Alright! You need to go pack, right now, because we're leaving in six hours, säger lagets manager Jack Etienne, till sina lagmedlemmar i streamen.

Klara för Worlds

Fler lag tillkommer


Europa Fnatic — EU

Europa H2k — EU

Europa Origen — EU

USA Team SoloMid — NA

USA Counter Logic Gaming — NA

USA Cloud9 — NA

Korea SK Telecom T1 — LCK

Korea KOO Tigers — LCK

Kina LGD Gaming — LPL

Taiwan AHQ — LMS

Taiwan yoe Flash Wolves — LMS

Thailand Bangkok Titans — Wildcard-turnering

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..