×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fnatic vinner europeiska LCS

3
Fnatic besegrar Origen med 3-2 och vinner europeiska LCS.
Efter två intensiva dagar i Hovet, Stockholm, står nu Fnatic kvar som LCS-segrare, detta efter att ha vunnit med 3-2 över Origen. Det betyder nu att de europeiska publikfavoriterna säkrar första seeden till Worlds och för H2k innebär det nu också att de är klara för Worlds.



Publiken under LCS-finalerna i Hovet, Stockholm.


Det började dock bra för Origen som lyckades bryta Fnatics streak på 21 raka vinster och frågan alla ställde sig var hur Fnatic skulle reagera. Något de bestämt visade genom att vinna de två kommande matcherna. Origen svarade genom att utjämna serien men det räckte inte, Fnatic vann den sista kartan och tog därmed hem hela finalen.

FINAL - Söndag 23 augusti

Europa Fnatic vs. Europa Origen

FNC: Huni, Reignover, Febiven, Rekkles, YellOwStaR
Origen: sOAZ, Amazing, xPeke, Niels, Mithy

Världen Team SoloMid vs. USA Counter Logic Gaming

TSM: Dyrus, Santorin, Bjergsen, WildTurtle, Lustboy
CLG: ZionSpartan, Xmithie, Pobelter, Doublelift, Aphromoo


Helgens LoL-fest är dok inte helt över utan klockan 23:00 är det nordamerikas tur att kröna en vinnare. Detta möte är mellan Team SoloMid och Counter Logic Gaming. Som vanligt hittar du streamen på Twitch.tv/riotgames.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..