×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Kikis lämnar Unicorns of Love

4
Efter tio månader i laget väljer nu junglaren Mateusz "Kikis" Szkudlarek att lämna Unicorns of Love.
I LCS Spring Split slutade Unicorns of Love tvåa efter att ha förlorat mot Fnatic med 2-3 i finalen. Laget var känt för sin innovativa spelstil då de ofta kunde plocka fram champions som inte vanligtvis spelas. Unicorns of Love har den här säsongen inte imponerat lika stort då de ligger på en delad fjärdeplats med sex vinster och sju förluster. Nu är det dock klart att laget får klara sig utan junglaren Mateusz "Kikis" Szkudlarek då han väljer att lämna laget.

Anledningen till att han lämnar laget är främst för att kommunikationen inom laget inte är vad han vill att den ska vara. Szkudlarek skriver också att Unicorns of Love inte har en klar shotcaller vilket han känner är en väldigt viktig pusselbit att ha i ett lag. Vidare berättar han om den fantastiska tiden i laget och den fantastiska resa då de lyckades gå från att vara ett challenger lag till att komma tvåa i LCS Spring split.

Hello, as a heads up I'm not here to give you drama, burn bridges or write 17 pages about why I left the team (I don't...

Posted by Kikis on Thursday, July 9, 2015

Unicorns of Love

Ungern Tamás "Vizicsacsi" Kiss (Top)
Tyskland Tristan "PowerOfEvil" Schrage (Mid)
Sverige Pontus "Vardags" Dahlblom (ADC)
Bulgarien Zdravets "Hylissang" Galabov (Support)
Kikis berättar också att han kan tänka sig att byta roll för att kunna fortsätta spela på den absoluta toppen. Det betyder också att dagens match kanske kommer vara sista gången du får se Mateusz "Kikis" Szkudlarek i den vinröda Unicorns of Love-tröjan. Vem som kommer att fylla tomrummet har ännu inte avslöjats.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..