×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Shook tillbaka i LCS — rekryteras av Copenhagen Wolves

2
Den nederländska junglaren Ilyas "Shook" Hartsema är åter tillbaka i LCS efter en förödande vårsäsong med Elements.
Gåendes in i vår-splitten som ett av favoritlagen och försvarande mästare var det många som förväntade sig att se ett dominant Elements göra avtryck i EU LCS återigen. Tyvärr för lagets, och även deras nya AD Carry Martin "Rekkles" Larssons del blev säsongen en katastrof som såg dem nätt och jämnt slippa slåss om att få stanna i ligan när sommar-splitten skulle ta vid.

Elements rekonstruerades därmed helt och hållet efter den inledande LCS-säsongen för 2015, och såg samtliga medlemmar utom Henrik "Froggen" Hansen avlägsnade från laget. Bland dessa namn inluderades Ilyas "Shook" Hartsema, som bara en säsong tidigare hade blivit betraktad som en av europas bästa jungle-spelare. Fram tills igår var det tyst från holländaren, men nu är det klart att han ska spela igen i LCS tillsammans med Copenhagen Wolves.

Copenhagen Wolves


Nederländerna Joey "YoungBuck" Steltenpool
Nederländerna Ilyas "Shook" Hartsema
Danmark Søren "Soren" Holdt Frederiksen
Slovakien Aleš "Freeze" Kněžínek
Bulgarien Petar "Unlimited" Georgiev
Wolves har haft en minst sagt instabil prestation under sommaren. Efter fyra veckors LCS-spelande är de nu 2-6 i vinster och är endast en förlust ifrån att hamna på botten av tabellen. Med additionen av Shook, som ersätter Karim "Airwaks" Benghalia, är nu frågan om det är den sista pusselbiten laget behöver för att repetera sin framgångsrika insats i den föregående splitten.

Bildkälla: Riot eSports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..