×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

KEITH går med i TSM — som motivation för WildTurtle

2
Den folkkära TSM-AD Carryn Jason "WildTurtle" Trans form på sistone har inte imponerat sitt vinstsugna lag, som nu väljer att ta in Yuri "KEITH" Jew som motivation för den kanadensiska Tran.
Efter en katastrofal visning på Mid Season Invitational i maj betraktades Team SoloMid som LoL-världens största pannkaka. Följandes det minst sagt tidiga uttåget från den största internationella turneringen för i år så gav ägaren bakom västvärldens största LoL-lag, Andy "Reginald" Dinh två av sina spelare ett ultimatum: Både Marcus "Dyrus" Hill och Jason "WIldTurtle" Tran var tvungna att börja prestera för att stanna kvar i laget.




I den officiella videon producerad av TSM nämner Dinh att Dyrus har jobbat intensivt för att uppnå detta mål, medan WildTurtle visat mindre engagemang och vilja mot att förbättras. Som följd av detta kommer nu den kanadensiska spelaren få sällskap av den före detta Team Liquid-inhopparen Yuri "KEITH" Jew, som kommer dela på samtliga träningsmatcher laget spelar med WildTurtle.

Tran har länge blivit betraktad som den felande länken i den vanligtvis extremt starka TSM-kedjan, som nu står inför chansen att vinna sin tredje LCS-säsong i rad. Fastän beslutet kan tyckas som extremt då de just nu befinner sig säkert inom ligans topplaceringar faller beslutet i linje med lagets mantra att sikta på en stark prestation i de annalkande världsfinalerna.

Kanske detta är motivationen WildTurtle behöver för att återfå sin gamla form, eller så kan detta bli KEITHs första stora chans på den internationella scenen som spelare om han lyckas prestera bättre än sin motpart.

Bildkälla: Riot eSports

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..