×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

EU LCS till Stockholm!

7
Finalerna av den pågående sommar-säsongen av Riot Games officiella League of Legends Championship Series kommer spelas på Hovet i Stockholm.
Senaste gången vi såg LCS på svensk mark var på DreamHack Summer 2013, där en hel veckas LCS-matcher spelades på Dream Expo. Nu återvänder LoL till Sverige, och det i ingen mindre kapacitet än finalerna för den pågående sommar-splitten!

"Ahead of Worlds 2015 in central Europe, we’ll be visiting Nordic fans and hosting our EU finals and third/fourth place clash in an arena legendary for high adrenaline ice hockey battles. - Dustin Beck, Vice VD, Riot Games "

Som nämnt i ingressen blir det Hovet som får äran att hålla i denna tillställning, och kommer bli det allra största LoL-eventet hittills i Sverige. Datumen för EU LCS-finalerna är 22-23 augusti.

Bildkälla: Riot Games

21 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 21 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..