×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

EDward Gaming vinner Mid Season Invitational!

2
Kinesiska EDward Gaming blir det första icke-koreanska laget att någonsin besegra SKT T1 utanför Sydkorea då de vinner Mid Season Invitational!
I vad som endast går att beskrivas som en av de mest intensiva LoL-matcherna på mer än ett års tid har vi äntligen fått reda på vem som har blivit det första halvåret av 2015:s världsmästare, och de är inga mindre än EDward Gaming.
Korea SKT T1 vs. Kina EDG2-3

SKT T1: MaRin, Bengi, Faker, Bang, Wolf
EDG: Koro1, ClearLove, PawN, Deft, Meiko

Det var allt utom en enkel affär för dem dock. Det som till att börja med såg ut att vara EDwards match efter att de hade plockat upp två kartor på rad beslutade sig SKT T1 att ta in Faker istället för Easyhoon. Skillnaden märktes direkt då den Sydkoreanska truppen vann den fjärde kartan och lyckades därmed kvittera bäst av fem-serien. När allting stod på spel bröt båda lag ut två specialanpassade strategier som såg Faker landa på sin signaturhjälte LeBlanc, medan EDwards stjärn-junglare ClearLove låste in Evelynn åt sig själv.

Efter mycket stånk och stön stod det däremot klart: EDG blir det första laget att någonsin besegra SKT T1 på ett internationellt event och deras toplaner Koro1 får nu även fira sin födelsedag med en seger på vad som otvivelaktigt har varit årets hittills mest prestigefyllda LoL-turnering.

Prisfördelning
1. Kina EDG100 000 dollar(cirka 828 000 kronor)
2. Korea SKT T150 000 dollar(cirka 414 000 kronor)
3-4. Europa fnatic - Taiwan ahq25 000 dollar(cirka 207 000 kronor)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..