×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Rekkles tillbaka till fnatic?

12
Den världskända svenska AD Carryn Martin "Rekkles" Larsson kan komma att återvända till laget han startade sin professionella LoL-karriär med.
I en av de allra största uppköpen i västerländsk LoL-historia gick den svenska stjärnan från fnatic till Elements, laget som blivit dubbat som europas superlag. Med en imponerande första insats på IEM San José där Elements lyckades ta en andraplats såg det ut som att Rekkles funnit ett lag som kunde mäta sig mot några av de bästa lagen västvärlden kunde erbjuda.

Men under sin första splitt tillsammans med laget blev det uppenbart att Rekkles inklusion till "superlaget" inte var för det bättre, och efter en katastrofal säsong som såg dem placera på sjunde plats ser det nu ut som att både laget och Larsson själv har beslutat sig för att gå skilda vägar, rapporterar The Daily Dot.

Någonting ytterligare som tyder på att Rekkles inte längre är kvar med Elements är organisationens pågående kampanj de driver på sociala medier. På ett lekfullt sett "presenterade" de samtliga medlemmar som kommer representera dem inom en månads tid i EU LCS sommar-splitt, men visade endast medlemmarnas skor. Som ni kan ana däremot tog det inte lång tid innan medlemmar i communityt identifierade några av spelarna, och bland dem fann de bevis på att Elements före detta AD Carry Erik "Tabzz" van Helvert medverkade på bilden.

fnatic

Korea Heo "Huni" Seung-hoon
Korea Kim "ReignOver" Yeu-jin
Nederländerna Fabian "Febiven" Diepstraten
Frankrike Pierre "Steelback" Medjaldi / Sverige Martin "Rekkles" Larsson
Frankrike Bora "YellOwStaR" Kim
fnatic, som under nästa vecka kommer representera Europa i den Riot-organiserade Mid-Season Invitational-turneringen, vann för två veckor sedan den europeiska LCS-splitten tillsammans med Pierre "Steelback" Medjaldi som AD Carry. Det ryktas att hans deltagande på MSI nästa vecka kommer bli hans sista period tillsammans med organisationen.

Bildkälla: Riot eSports

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..