×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Hai lägger ner — Incarnati0n ryktas ersätta

3
Efter flera rykten är det nu klart att Mid-spelaren Hai "Hai" Lam lägger tangentbordet på hyllan då han lämnar sin position som spelare i Cloud 9.
Cloud 9-spelaren Hai "Hai" Lam har under 2015 ryktats att lägga ner karriären som proffsspelare för att ge plats åt den danska spelaren Nicolaj "Incarnati0n" Jensen och idag är det klart att just detta sker då Lam idag har meddelat att han lägger tangentbordet på hyllan. Detta meddelades idag på Cloud9.gg och där Hai berättar att bland annat att hans handledsskada är en av anledningarna till att han nu slutar som spelare.

— My wrist injury is something that I simply cannot ignore. It limits my ability to play as much as I need to and my ability to improve. I cannot keep up with the amount of Solo Queue games my teammates play and it’s not fair to them. At best, my wrist injury would have only allowed me to play for another split and that wasn’t even certain, skriver Hai "Hai" Lam i det officiella uttalandet

Spelat tillsammans i över två år
Cloud 9-femman har tills idag hållit ihop i 746 dagar och besitter just nu rekordet i att spela tillsammans längst. Under den tiden lyckades laget bland annat med att ta sig till final i Nordamerikanska LCS fyra gånger och av dessa fyra lyckades laget vinna två. Cloud 9 deltog även i två Worlds där de slutade på en femte till åttonde plats båda gångerna.

Incarnati0n ryktas ersätta
Efter att ha fått bannen upphävd har nu den danska spelaren Nicolaj "Incarnati0n" Jensen kommit upp på tapeten som en ersättare. Den danska talangen har länge varit en snackis då han är sedd som en av de mer lovande spelarna som inte är bunden till ett LCS-lag. I skrivande stund är Incarnati0n bara ett rykte och vem som faktiskt ersätter tomrummet i Cloud 9 återstår att se.
Cloud 9
USA An "Balls" Le
USA Will "Meteos" Hartman
USA Zachary "Sneaky" Scuderi
USA Daerek "LemonNation" Hart
Cloud 9 som slutade på en andra plats i årets första upplaga av nordamerikanska LCS har tills den 30 maj på sig att hitta en spelare för då drar Summer Split igång.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..