×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Riot arrangerar öppen turnering i Norden

3
Människorna bakom League of Legends tar ett språng för den nordiska scenen när de arrangerar en öppen turnering för nordiska länder med resa och biljetter till Worlds i förstapris.
Spring Split för säsong 5 är förbi, och det blev som bekant fnatic som stod som segrare i det europeiska toppskiktet efter en rafflande finalserie mot uppstickarlaget Unicorns of Love. Nu har Riot, folket bakom i princip allt som League of Legends berör, offentliggjort en off-season-turnering bara för den nordiska regionen.

Sverige, Danmark, Finland, Norge och Island är länder samtliga deltagare antingen måste vara medborgare eller bosatt i för att vara berättigad att deltaga i turneringen, som går under namnet Nordic Open. Det finns dock inga krav om att alla lagkamrater måste komma från samma region, vilket innebär att det är fritt fram för exempelvis svenskar att spela med norrmän i turneringen.

"The Nordic Open isn’t about pitting teams from one country against another, but simply a guide for who’s eligible to compete in this particular tournament. If you want to set up a dream team with the highest-ELO player from each of the five participating countries, go for it!"

Turneringen, som kommer att arrangeras både på EU West och EU Nordic & East, och de lagen som avancerar längst kommer sedan att få spela en offline-final på en ännu icke-offentliggjord tid och plats. Vinnaren av den finalen kommer att få ett paket som inkluderar biljetter, boende och resa betald till League of Legends World Finals, som man kommer att få uppleva via ett gästpass förknippat med Riot. Andrapristagarna får ett väldigt likt pris, fast för de europeiska Summer Split-finalerna.

Ansökan att få spela turneringen stänger på tisdag den 28 april. För att läsa mer om turneringen beger ni er till LeagueOfLegends.com.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..