×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

TSM vinner nordamerikanska LCS

1
Efter den 3-1-seger i finalen över Cloud 9 står nu Team SoloMid som segrare i Nordamerikanska League Championship Series.
Efter en stark säsong står Team SoloMid som segrare i nordamerikanska LCS efter att ha besegrat Cloud 9 i finalen med 3-1. Det betyder nu att det publikälskade laget nu kommer att delta i turneringen Mid-Season Invitational som går av stapeln mellan den 7-10 maj. Med förstaplatsen kommer laget även att få 90 så kallade Championship-poäng vilket gör att laget just nu har störst chans att nå Worlds av de nordamerikanska LCS-lagen.



Säsongens nordamerikanska MVP, Bjergsen, storspelade i finalen.


Under den vanliga säsongen slutade Team SoloMid på 13 vinster och fem förluster vilket även resulterade i att lagets coach, Choi "Locodoco" Yoon-sub, vann priset som årets coach. Lagets junglare Lucas "Santorin" Tao Kilmer Larsen vann priset som årets rookie och lagets Mid-laner, Søren "Bjergsen" Bjerg, vann årets MVP-pris. Cloud 9, som slutade två, får nöja sig med 70 Championship-points.

Slutplaceringar EU LCS S1 2015

1.Världen Team SoloMid90 Championship-poäng + Resa till MSI
2.USA Cloud 970 Challenger-poäng
3.USA Team Liquid50 Challenger-poäng
4.Världen Team Impulse30 Championship-poäng
5-6.USA Counter Logic Gaming10 Championship-poäng
5-6.USA Gravity Gaming10 Championship-poäng

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..