×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

fnatic segrar i EU LCS-finalerna

2
Nya fnatic efterliknar sina äldre upplagor och blir det första laget i LCS-historia att vinna fyra LCS-splittar!
fnatic kom in i splitten som det stora svarta fåret. Med endast en kvarvarande originalmedlem från sina mest framgångsrika dagar i Bora "YellOwStaR" Kim är sagan om hur han omringade sig av ung och obeprövad talang nästan för bra att vara sann nu i efterhand, då de alldeles nyss blev krönta till årets första LCS-vinnare, och därmed tar YellOwStaR hem sitt fjärde LCS-guld.

Serien såg till att börja ut att kunna gå vilken väg som helst. Med en förvånansvärt dominant första karta från Unicorns of Love, då Mateusz "Kikis" Szkudlarek lyckades med att sno Baron rakt under fnatics näsor. Vare sig resten av laget taggade till följandes detta eller om det hela var del av planen så tog det inte lång tid efter detta för fnatic att gg:a ut.

Men efter detta slog fnatic om helt, och i tre raka kartor framstod det att det var en ordentlig och äkta klasskillnad mellan de två lagen. Gång på gång var Seong "Huni" Hoon Heo där för att ta ledningen snabbt i början på matcherna, vilket var som tydligast i den tredje kartan där han fick tre kills under 10-minuters sträcket på sin Hecarim. Men sen blev allt de jobbat för satt på sin spets då UoL tog den fjärde kartan. Helt plötsligt såg det ut som att UoL kunde göra den osannolika vändningen för att vinna finalerna, som de gjorde mot deras tidigare motståndare. Men till slut, i den avgörande kartan, hade fnatic samlat sig återigen, och med lite motstånd vann de till slut med 3-2 och tar hem EU LCS Spring 2015!

Utöver detta så säkrar dem sig även en resa till Florida, där de kommer vara europas representant i den internationella kavalkaden Mid Season Invitational där möten med världens bästa lag kommer vara på agendan!

Slutplaceringar EU LCS S1 2015

1.Europa fnatic90 Championship-poäng + Resa till MSI
2.Europa UoL70 Challenger-poäng
3.Europa H2k50 Challenger-poäng
4.Europa SK Gaming30 Championship-poäng
5-6.Europa CPH Wolves10 Championship-poäng
5-6.Europa Gambit10 Championship-poäng

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..