×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

H2k chock-vänder mot SK — Tar 3:e plats i EU LCS

3
Det var en minst sagt intressant första match som spelades i Madrid i kväll då SK Gaming gjorde upp med H2k i 3:e/4:e-plats matchen för årets första LCS-splitt.
Efter att ha chockartat lyckats missa finalen till den pågående LCS-splitten mot uppstickarna i Unicorns of Love var det ett helt annat SK Gaming som startade av den första av två matcher som kommer att spelas under denna helg. Till att börja med såg det ut att det var en klasskillnad på lagen som mötte varandra, och säsongens MVP i FORG1VEN såg ut att få gå hem med två pokaler efter att han vann säsongens MVP-tävling då SK dominerade ungtruppen i de två öppnande kartorna.
Tredjeprismatch
Europa SK Gaming vs. Europa H2k2-3
SK: fredy122, Svenskeren, Fox, FORG1VEN, nRated
H2k: Odoamne, loulex, Ryu, Hjärnan, kaSing


Men efter att ha varit nere 0-2 fann H2k magin de behövde, och lyckades mirakulöst vända de följande två matcherna på sin spets och kvittera. Rätt oväntat nog var det även Yoo "Ryu" Sang-ook som visade sig bli kvällens huvudperson för H2k. Den före detta KT Rolster B-stjärnan visade sig konstant utklassa sin motpart Hampus "Fox" Myhre i de tre sista kartorna på champions som Kassadin och sin signaturhjälte Zed.

Likt sin tidigare serie mot UoL så föll SK successivt ned i en destruktiv spiral som H2k alltid lyckades utnyttja, och mot alla odds gick det till slut H2k:s håll, och de chockar LoL-världen med en otrolig prestation som återigen visar att det nya blodet kan konkurrera med gårdagens jättar.

Finaldag imorgon!


Imorgon börjar den riktiga showen däremot, då fnatic och uppstickarna i Unicorns of Love kommer göra upp om chansen att ta hem årets första LCS-guld i vad som otvivelaktigt kommer bli en serie att minnas. fnatic, som numer består av en närmast helt ny trupp, är på jakt efter sin fjärde LCS-titel, medan UoL kommer in som gröngölingar och har chansen att ta sin första seger redan i sin första splitt. I vilket fall kommer vi få räkna med action under morgondagen!
Final
Europa Unicorns of Love vs. Europa Fnatic Betta på matchen!
UoL: Vizicsacsi, Kikis, PowerOfEvil, Vardags, Hylissang
FNC: Huni, Reignover, Febiven, Steelback, YellOwStaR


Tid: 17:00 söndag den 19 april
Stream: Riotgames

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..