×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Lämnade sjukhuset för att rädda sitt lag

-6
Efter vad som rapporterats vara extrem ryggsmärta lämnade den sydkoreanska midlanern sin sjuksäng för att säkra Edward Gamings avancemang i LPL-slutspelet.
Den regerande världsmästaren Heo "pawN" Won-seok bjöd på en riktig hjälteinsats under gårdagens LPL-slutspel, då han lämnade sjukhuset han var inlagd på efter att ha lidit av otroliga ryggsmärtor för att spela den avgörande kartan i Edward Gamings match mot World Elite. I pawNs ställe under de fyra första kartorna spelade Ceng "U" Long, pawNs ersättare, och bidrog med en relativt ljummen insats då han inte har spelat en officiell match med laget på närmare sex månader.

Lagets manager San Shao skrev dock efter hjältedådet under gårdagen på sin Weibo att detta lär bli sista gången vi får se Won-seok på ett tag i rampljuset, då hans doktorer estimerar att den koreanska världsmästaren kommer behöva minst två månader för att återhämta sig från sin skada som har påverkat honom sedan i mars detta år.

Detta innebär att om EDG vinner den pågående LPL-splitten att laget med största trolighet kommer resa till Mid Season Invitational-turneringen, som kommer se alla regioners respektive vinnare göra upp mot varandra, med U istället för pawN.

Edward Gaming

Kina Tong "Koro1" Yang
Kina Ming "ClearLove" Kai
Korea Kim "Deft" Hyuk-kyu
Kina Chen "Mouse" Yu-Hao
Kina Ceng "U" Long (Inhoppare)
Bildkälla: Riot eSports

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..