×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Sista LCS-veckan börjar ikväll

0
Den nionde och sista veckan av den vanliga LCS-säsongen har nått oss, och det finns fortfarande tid för lag att ta sig till slutspelen.
Med fem av de sex lagen säkrade för vårsplitten av EU LCS innebär den här veckan extremt mycket för tre lag i synnerhet: Elements, ROCCAT och Copenhagen Wolves.

Wolves, som för närvarande befinner sig på sjätte plats, är inte säkra i sin position då de endast har en mer vinst än både ROCCAT och Elements. Detta innebär att det finns en möjlighet för samtliga tre lag att kvittera och spela en utslagsrunda, men detta kan endast ske om Wolves förlorar båda sina matcher. Om både ROCCAT och Elements tappar en enda match, vilket ser troligt ut då de båda spelar svåra motståndare är deras hopp om ett slutspel över för dem för denna säsong.

När allt är sagt och gjort är nästa gång vi får se de sex topplagen spela igen den 4:e april då slutspelen för EU LCS börjar. Som del av Riots nya format för LCS detta år kommer alla matcher spelas i en bäst av femma, och vinnaren av slutspelen kommer kvala in direkt till årets upplaga av LoL:s världsfinaler.

Torsdag 26 mars

18:00Europa Copenhagen Wolvesvs. Polen ROCCATBetta i tipset
19:00Europa H2kvs. Europa fnaticBetta i tipset
20:00Europa SK Gamingvs. Europa MYMBetta i tipset
21:00Spanien GIANTS!vs. Europa ElementsBetta i tipset
22:00Europa UoLvs. Europa GambitBetta i tipset

Bildkälla: Riot eSports

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..