×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

LCS i revy, Vecka 8

1
Platser till slutspelet har blivit säkrade och minst ett lags drömmar om att fortsätta spela i LCS har blivit krossade.

Europa

Fastän vi såg ett par skrällar ske under förra veckans gång, som att MYM lyckades besegra Gambit och Elements besegrade ett stekhett H2k, gav de resultaten inte alltför mycket vikt i det stora hela. Fem lag har nu hittills blivit säkrade att nå slutspelen i regionen, och var redan tippade att göra det sedan den föregående veckan.

Bland de stora vinnarna fann vi Gambit, som efter sin förlust mot MYM var nära att finna sig själva i en minst sagt hårfin sits om de sedermera skulle tappat sin match mot Elements. Men som historian går lyckades de decimera Elements och säkra sin plats i slutspelen.

Det finns däremot ännu en chans för det uträknade superlaget att ta sig in till slutspelen, och de vilar på att Copenhagen Wolves förlorar båda sina matcher, och Elements vinner båda sina i nästkommande vecka. Men i samband med att Wolves två sista matcher är mot ett kämpande ROCCAT, och ett närmast utslaget GIANTS! ser chanserna inte lovande ut för Elements.


EU LCS

# Lag V F
1 SK Gaming 13 3
2 H2k 11 5
3 Fnatic 11 5
4 Gambit Gaming 9 7
5 Unicorns of Love 9 7
6 Copenhagen Wolves 7 9
7 ROCCAT 6 10
8 Elements 6 10
9 GIANTS GAMING 4 12
10 Meet Your Makers 4 12

Nordamerika

Samtidigt på andra sidan atlanten utspelar sig ett liknande scenario. TSM och CLG har säkrat sina platser som de två mest välplacerade lagen i ligan, medan Cloud 9 och Team Impulse slåss om att säkra tredje plats. Följandes dessa ser det just nu ut som vilda västern.

Gravity och Team 8 sitter just nu på en identisk mängd vinster och förluster på 9-7 vardera, och hindrar just nu Team Liquid från att nå en slutspelsplats. Detta kan ändras i samband med den uppkommande veckan, men i och med Liquids form tillsammans med Piglet, som de gick 1-3 med sammanlagt under de två senaste veckorna, måste de nu hoppas på ett mirakel för att säkra sig en plats i slutspelen.

I skarp kontrast till Team 8 har nu Coast förlorat närmare femton matcher i rad och har blivit automatiskt relegerade från den uppkommande LCS-säsongen.

NA LCS

# Lag V F
1 Team SoloMid 12 4
2 Counter Logic Gaming 11 5
3 Cloud9 10 6
4 Team Impusle 10 6
5 Team 8 9 7
6 Gravity 9 7
7 Team Liquid 8 8
8 Team Dignitas 5 11
9 Winterfox 5 11
10 Team Coast 1 15

Bildkälla: Riot eSports

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..