×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

NA LCS - Vecka 8

1
Här finner du alla matcher, tider samt den aktuella ställningen i ligan för den åttonde veckan av den nordamerikanska LCS.
Förra helgen var det IEM World Championships där TSM slutade på första plats och nu är TSM och Cloud9 tillbaks från turneringen i Polen samtidigt som en åttonde vecka av LCS står bakom dörren. Nu är det bara 2 veckor kvar vilket innebär att det är fyra matcher kvar att spela för lagen och dessa fyra kan avgöra vissas framtid, det är nu en förlust kan besluta om de platsar i NA LCS eller inte. Men det var inte alla lag som färdades över hav för att strida internationellt, åtta lag stannade i amerika och fick där med möjlighet att öva in den nya patchen som nu sätts i bruk.


Spännande matcher denna helg:

  • Liquid vs. Cloud9 Dag 1 - Förra veckan var Cloud9 på IEM World Championship där många hade högre förhoppningar kring laget som alltid brukade prestera internationellt men denna gång var ett undantag, då de förlorade två bo1:s som resulterade i att de inte lyckades ta sig ur gruppspelet och blev eliminerade ur turneringen. Samtidigt har Liquid hoppat mellan KEITH och Piglet om vem som ska platsa som ADC i laget. Tidigare har Liquid haft kommunikationssvårigheter med Piglet vilket var en av anledningarna till lagets åtskilda åsikter om spelets gång. Medan Cloud9 reste över atlanten har de fått mer tid med Piglet och det kanske var precis det laget behövde för att prestera bättre men det återstår att se ikväll då Team Liquid och Cloud9 gör upp på Summoner's rift.

  • TSM vs. CLG Dag 2 - Det var 4 veckor sedan rivalerna hade sitt första möte i den femte säsongen av NA LCS där TSM segrade. Nu är det dags igen, men inte under samma omständigheter, TSM som förra helgen kammade hem dryga 900 tusen kronor som IEM World Champions medan CLG inte fick möjligheten att testa sitt lags kompetens internationellt men fick dock mer tid att gå in på djupet på den senaste patchen. Nu är det dags för rivalernas andra möte i säsongen och är en match du inte vill missa!

    I förra mötet gjorde den tidigare top-lanern för CLG George "HotshotGG" Georgallidis som nu mera är ägare och grundare för laget ett vad med grundaren och den tidigare mid-lanern för TSM om den som förlorade skulle färga sitt hår rosa, då TSM vann över CLG i den fjärde veckan var det HotshotGG som fick ta "smällen". Än så länge har vi inte hört om något nytt vad och det kanske finns anledning varför det inte finns ett till också.


    #HotpinkGG



    Lördag 21 mars

    20:00Världen Team Coastvs. Världen Team ImpulseBetta i tipset
    21:00USA Team Liquidvs. USA Cloud9Betta i tipset
    22:00Världen Team SoloMidvs. USA GravityBetta i tipset
    23:00USA Counter Logic Gamingvs. USA Team DignitasBetta i tipset
    00:00Världen Winterfoxvs. USA Team 8Betta i tipset

    Söndag 22 mars

    20:00USA Team Dignitasvs. USA GravityBetta i tipset
    21:00Världen Team SoloMidvs. USA Counter Logic GamingBetta i tipset
    22:00USA Team 8vs. USA Cloud9Betta i tipset
    23:00Världen Team Impulsevs. Världen WinterfoxBetta i tipset
    00:00Världen Team Coastvs. USA Team LiquidBetta i tipset

    NA LCS

    # Lag V F
    1 Team SoloMid 11 3
    2 Counter Logic Gaming 10 4
    3 Cloud9 9 5
    4 Team Impulse 8 6
    5 Gravity 7 7
    6 Team 8 7 7
    7 Team Liquid 7 7
    8 Team Dignitas 5 9
    9 Winterfox 5 9
    10 Team Coast 1 13



    Här kan du se hur diverse platser kommer att utspela sig i slutet av säsongen.
  • Dela detta på internet

    Contributor

    Vanlig användare,

    0 kommentarer — skriv kommentar

    Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
    Visa 0 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Laddar..