×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

EU LCS Vecka 7 Dag 1 — SK åter ettor, H2k bryter Gambits segertåg

2
fnatic faller mot sina rivaler, Elements faller på mållinjen och H2k tar sin sjunde raka karta.
Under säsongens gång i EU LCS ändrades fokusen från SK Gaming och fnatic till den totalt oanade duon beståendes av H2k och Gambit. Fastän de förstnämnda lagen tävlade om att etablera sig som det bästa laget i regionen under majoriteten av säsongen har IEM Cologne-vinnarna, samt de säsongsnya H2k under de tre senaste veckorna etablera sig själva som säsongens oväntade utmanare.

H2k besegrar Gambit och vinner sin sjunde raka karta

Detta gjorde därför deras match under gårdagen till den mest intressanta. Med 13 raka kartvinster mellan varandra skulle ett av lagen få smaka på sin första förlust på närmare fyra veckor. Vinnarna blev inga mindre än H2k som totalt stängde ned Gambits någorlunda udda draft där Danil "Diamondprox" Reshetnikov spelade sin gamla signaturhjälte Elise.

Raymond “kaSing” Tsang var återigen en av lagets viktigaste komponenter då han konstant fångade Gambit-medlemmar med välplacerade Dark Bindings, samtidigt som Jean-Victor "loulex" Burgevins Jarvan IV konstant skapade perfekta fight-tillfällen för de övriga H2k-medlemmarna. Detta gjorde att Petter "Hjärnan" Freyschuss Corki alltid kunde dela ut otroliga mängder skada. Vid 38 minuter var det över, och H2k tog sin sjätte karta i rad och närmare sig nu den historiska sträckan med nio raka vinster fnatic etablerade under den föregående LCS-säsongen där de gick 9-0.

Copenhagen Wolves besegrar Elements i massiv comeback

Under gårdagens gång fick vi även se hur Elements spelade tillsammans med Mike "Wickd" Petersen efter sina två veckor på bänken då de gick upp mot laget som för stunden ligger fyra i tabellen, Copenhagen Wolves. Till att börja med såg det ut som att Elements hade vinsten säkrad med konstant tryck på Wolves, men det nådde till slut en punkt då de helt enkelt inte verkade villiga att avsluta matchen. Mer än 20 minuter av statiskt spelande gav till slut Wolves en öppning på den tokfarmade Martin "Rekkles" Larsson. Med honom död föll allt isär och Wolves stormade in i Elements bas efterliknande GIANTS! shockvinst över laget i den femte veckan av ligan.

SK tar återigen förstaplatsen i EU LCS

Slutligen var gårdagens största match rent namnmässigt fnatic mot SK Gaming. Från deras tre raka förluster under de två föregående veckorna har nu SK återvänt till formen vi såg dem i under de första fyra veckorna av EU LCS. Följandes en extraordinär prestation från Hampus "Fox" Myhres LeBlanc levde fnatic i konstant rädsla, och uppbackad av det solida spelet från sina lagmedlemmar tog SK segern bekvämt och finner sig själva åter på förstaplats i EU LCS.

Kvällens LCS-matcher

18:00Europa SK Gamingvs. Polen ROCCATBetta i tipset
19:00Europa Elementsvs. Europa Unicorns of LoveBetta i tipset
20:00Europa fnaticvs. Europa MYMBetta i tipset
21:00Europa H2kvs. Europa Copenhagen WolvesBetta i tipset
22:00Ryssland Gambitvs. Spanien EuropaBetta i tipset

Tabell

# Lag V F
1 SK Gaming 10 3
2 H2k 9 4
3 Fnatic 9 4
4 Copenhagen Wolves 7 6
5 Gambit Gaming 7 6
6 Unicorns of Love 6 7
7 ROCCAT 5 8
8 Elements 5 8
9 GIANTS GAMING 4 9
10 Meet Your Makers 3 10

Bildkälla: Riot eSports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..