×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Sjunde veckan av EU LCS — Här är matcherna

1
Gambit och H2k på kollisionskurs, rematch mellan SK Gaming och fnatic och Elements har åter med sig Wickd. Få reda på alla veckans höjdpunkter här.
Upproret är fortfarande i full gång i EU LCS. SK och fnatic står nu sida vid sida i tabellen och slåss om chansen att sluta gruppspelet på topp, någonting som var en stor chock givet SK:s otroliga fyra veckor långa obesegrade start till turneringen.

Veckans mest aktuella match däremot kommer definitivt i form av H2k vs. Gambit. Jämförelsen till den gamla skrönan där den ostoppbara kraften möter det orubbliga objektet är ofta malplacerad, men i detta fall känns det extremt passande. Med totalt 12 raka kartvinster mellan sig (Gambit med sju, och H2k med fem) ser de båda ut att vara lagen i bäst form för stunden i EU LCS, vilket gör deras konfrontation extremt spännande.

Sist men inte minst kommer Copenhagen Wolves och Elements vara huvudpersonerna i en minst sagt intressant sammandrabbning. Då Wolves såg ut att stiga i takt med Gambit har deras form svalnat sedan den femte veckan svalnat någorlunda då de förlorade båda sina matcher under förra veckans sändningar efter att ha haft tre solida veckor i rad. Samtidigt har Mike "Wickd" Petersen återvänt till Elements, och skapar en hel drös med frågor kring hur laget kommer fungera under matcherna. Samtidigt är Elements nu skrämmande nära att inte nå denna säsongs slutspel, vilket gör varje kvarvarande match viktig för de nuvarande EU LCS-mästarna.

Anmärkningsvärda matcher denna vecka:

  • H2k vs. Gambit Dag 1 - Hur kommer det egentligen sluta då ligans två mest konsekventa lag under de senaste veckorna möter varandra? Förhoppningen är att ingetdera lag dominerar det andra och vi får en lång match, men fokusen för de båda har just nästan alltid kommit på det aggressiva planet. Hur det än går kommer det bli intressant.

  • SK Gaming vs. fnatic Dag 1 - Fastän SK upplevde ett ras rent prestationsmässigt efter att de förlorade sin första match i säsongen mot just fnatic var deras samlade vinster tillräckligt mycket för att erhålla dem förstaplatsen under en längre period. Nu balanserar däremot den placeringen på knivens egg då båda lagen tävlar om topplaceringen med en helt identisk mängd vinster och förluster.

    Torsdag 5 mars

    18:00Europa MYMvs. Spanien GIANTS!Betta i tipset
    19:00Europa H2kvs. Ryssland GambitBetta i tipset
    20:00Europa Copenhagen Wolvesvs. Europa ElementsBetta i tipset
    21:00Europa SK Gamingvs. Europa fnaticBetta i tipset
    22:00Polen ROCCATvs. Europa Unicorns of LoveBetta i tipset

    Fredag 6 mars

    18:00Europa SK Gamingvs. Polen ROCCATBetta i tipset
    19:00Europa Elementsvs. Europa Unicorns of LoveBetta i tipset
    20:00Europa fnaticvs. Europa MYMBetta i tipset
    21:00Europa H2kvs. Europa Copenhagen WolvesBetta i tipset
    22:00Ryssland Gambitvs. Spanien EuropaBetta i tipset

    Bildkälla: Riot eSports
  • 0 kommentarer — skriv kommentar

    Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
    Visa 0 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Laddar..