×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Blodtörstigt spel kantar den andra dagen av EU LCS

2
Den andra dagen av den europeiska toppligan bjöd på extremt aggressivt spelande från närmast alla lag.

SK Gaming vs. MYM

De klara favoriterna för matchen var utan tvekan SK. Efter att ha dominerat ROCCAT under gårdagen föreställde sig nog de flesta att MYM, som förlorade sin öppningsmatch mot GIANTS!, att de skulle falla som ett korthus mot SK. Däremot var matchen jämn i en rätt lång period fastän SK fick en mycket bättre start i sina lanes.

Men SK hade en plan i bakfickan, och den kom i form av att ta alla drakar ifrån MYM, och i lagom takt med att de plockade upp den femte draken insåg MYM att de var tvugna att slåss om den. Men de kom för sent, och med den sinnessjuka skadebuffen den ger sitt lag blev MYM prompt tillintetgjorda på bara ett par sekunder, och SK plockade kort därefter hem sin andra vinst för säsongen.

Vinnare: SK Gaming



GIANTS! vs. Copenhagen Wolves

Spanjorerna exploderade tidigt in i matchen och tog ett flertal kills från Copenhagen Wolves, och stydre alla objekt på kartan nästan från början. Wolves AD Carry Aleš "Freeze" Kněžínek pickade förövrigt säsongens första Kalista, men bidrog inte med mycket i det stora hela då GIANTS! konstant lyckades ta bättre konfrontationer.

Efter en lång paus står det dock klart att det är över, och GIANTS! imponerar med ännu en vinst.

Vinnare: GIANTS!



ROCCAT vs. Gambit

Efter en extremt lång och utdragen match segrar till slut ROCCAT. Med säsongens första Azir för Remigiusz "Overpow" Pusch och en Xerath pick för Erlend "Nukeduck" Holm var det uppenbart att de ville dra ut på matchen så länge som möjligt, och spelade extremt försiktigt under majoriteten av matchen.

Gambit däremot siktade på att slåss mycket och ofta, då de spenderade en stor del av matchen med att lurpassa i ROCCATs djungel för att få tag på enstaka kills mot vilken medlem av det polska laget som skulle råka passera dem. Kristoffer "P1noy" Lund såg även till att konstant stjäla ROCCAT röda buff, men till slut blev det för mycket för Gambit då Azir och Xerath skar igenom dem som smör.

Vinnare: ROCCAT



fnatic vs. H2k-Gaming

Aggression var a och o i denna match som inte ens varade en halvtimme. H2ks toplaner Andrei Pascu började matchen genom att dominera Seong "Huni" Hoon Heo i sin lane, och plockade snabbt upp två kills och såg ut att gå mot ett starkt midgame.

Men i samband med detta försökte sig H2k att snabbt börja gruppera sig för konfrontationer mot fnatic, och så gott som alla av dem gick helt i fnatics favör och Huni blev snabbt igen den starkaste medlemmen på kartan efter ett flertal utdragna teamfights där han moppade upp H2k. Processen repeterade sig, då H2k insåg att de var tvungna att slåss, men fnatic vek sig aldrig och tog kartan efter en halvtimme.

Vinnare: fnatic



Elements vs. Unicorns of Love

Till skillnad från gårdagen bjöd de försvarande mästarna av EU LCS på en aggressiv uppställning snarare än deras ökända passiva stil, då de debuterade två hjältar för denna säsong: Aatrox och Blitzcrank som båda finner sig i sitt esse när de är aggressiva.

Elements fann sig själva däremot i en liknande situation som fnatic gjorde matchen innan, Unicorns of Love sökte efter konfrontationerna, men varje gång de gjorde det fick de svar på tal extremt snabbt av LCS-mästarna, framförallt Ilya "Shook" Hartsemas Aatrox som enkelt kunde rymma från Mateusz "Kikis" Szkudlareks Jarvan-ultimates, och även förlänga fighterna i och med hans Bloodwell.

I slutändan gynnade sig det aggressiva spelet för Elements, som vann matchen och nu står 1-1 i tabellerna.

Vinnare: Elements



Fredag 23 januari

18:00Europa MYMvs. Europa SK Gaming0-1
19:00Europa Copenhagen Wolvesvs. Spanien GIANTS!0-1
20:00Ryssland Gambitvs. Polen ROCCAT0-1
21:00Europa fnaticvs. Europa H2k-Gaming1-0
22:00Europa Elementsvs. Europa Unicorns of Love1-0

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..