×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Gambit Gaming och Counter Logic Gaming i IEM Cologne-finalerna

2
Efter en minst sagt intensiv dag av spelande har de två final-lagen på IEM Cologne blivit bestämda och kommer i form av Gambit Gaming och CLG.
Den andra dagen på IEM Cologne öppnades med en intensiv bäst av tre match mellan ROCCAT och CLG. ROCCAT som enkelt gjorde slarvsylta av Dolphins of Wall Street under gårdagen stormade det nordamerikanska laget i den första kartan, där deras nyvärvade AD carry Paweł "Woolite" Pruski dominerade med 10-5-14 i KDA.

Revanschen kom sedan från CLG då Darshan "ZionSpartan" Upadhyahas klassiska Jax orsakade massiva problem för ROCCAT och ledde sitt lag till seger. Sista kartan bjöd även den på stordåd från den nordamerikanska sidan där både Austin "Link" Shin och Yiliang "Doublelift" Peng bjöd på varsin otrolig prestation som säkrade deras plats i turneringens final.



Team Dignitas tog sig inte förbi Gambit


Kvällens andra match var en mindre jämn affär. Dignitas hade problem redan igår när de fick utstå en förvånande mängd motstånd från turkiska Aces High som tog serien till tre kartor. I fallet av Gambit syntes det snabbt vilket lag som var bättre förberett, och även fastän matchen slutade 2-0 till Gambit visade Dignitas midlaner Danny "Shiphtur" Le att han är en otrolig stark spelare på assassin-hjältar.

Imorgon når IEM Cologne därmed slutspurten, i finalen finner vi några av LoL-världens mest kända namn göra upp mot varandra, som otvivelaktigt kommer bjuda på en spännande final.

Söndag 21 december

15:00USA CLGvs. Europa Gambit GamingFinal

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..