×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Impact lämnar SKT T1

1
En av de fem originella spelarna i världens otvivelaktigt mest dominant LoL-lag lämnar nu organisationen.
League of Legends i Korea har fått utstå en tid av massiv förändring ända sedan 2014 års upplaga av Worlds nådde sitt slut. Sedan dess har en massutvandring av sydkoreanska LoL-proffs rört sig till västerut till sin stora granne Kina, och med Riots lagstiftning som nu ser till att alla organisationer inte får äga ett systerlag utöver sin huvud-laguppställning söker allt fler spelare efter nya möjligheter. Av dessa spelare kan man även nu inkludera Jung "Impact" Eon-yeong som nu lämnar laget han vann Worlds 2013 och två säsonger av OGN Champions med.

Prestationer tillsammans med SKT T1

2014:
  • 1:a All-Stars Paris

    2013:
  • 1:a Pandora Champions Winter
  • 1:a Season 3 World Championship
  • 1:a Season 3 Korea Championship
  • 1:a Hot6ix Champions Summer
  • 3:a Olympus Championship Spring
  • I samband med att Riots regelverk ändrades kring mängden lag en organisation får äga så har Impact sedan dess fått utstå konkurrens mot sin nya lagmedlem Jang "MaRin" Gyeong-Hwan som tidigare tillhörde SKT T1:s systerlag. De båda spelarna spelade till att börja med i varannan match i den pågående OGN Champions 2015 Pre-season-turneringen, men på sistone har MaRin fått spela mer matcher än den före detta världsmästaren.

    Varesig Impact beger sig till Kina eller stannar i Korea är ännu oklart.

    5 kommentarer — skriv kommentar

    Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
    Visa 5 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Laddar..