×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Curse tar in FeniX som midspelare

1
Efter att lagets föregående midlaner Joedat "Voyboy" Esfahani bestämde sig för att lämna laget i november har hans ersättare bliviti offentliggjord i form av Kim "FeniX" Jae-hun
Voyboys lämnande av Curse kom som en överraskning för de flesta, inklusive sitt egna lag som snabbt drog sig ur IEM Cologne som följd på grund av att de inte hade en full femma redo för att delta. Nu har Voyboys ersättare blivit tillkännagiven som en fullfjädrad medlem i laget, och kommer i form av före detta Jin Air Green Wings-toplanern Kim "FeniX" Jae-hun.

Curse

Venezuela Diego Ruiz - Top
USA Christian "IWillDominate" Rivera - Jungle
Korea Kim "FeniX" Jae-hun - Mid
Korea Chae "Piglet" Gwang-jin - AD Carry
USA Alex "Xpecial" Chu - Support
Curse skapade rubriker tidigare i år då de offentliggjorde att Worlds-vinnaren, och AD carryn till LoL-världens mest framgångsrika lag, Chae "Piglet" Gwang-jin skulle bli del av organisationen, men spelaren själv gjorde det känt under sina streaming-sesioner att han var allt annat än lycklig i USA och saknade att inte kunna tala sitt modersmål med någon av de andra medlemmarna i laget. Man kan inget annat än anta att additionen av FeniX kommer gynna AD carryn, och Curse, i överlag.

Bildkälla: Curse

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..