×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

UZI till OMG

2
En av världens i särklass mest uppmärksammade spelare i Jian "Uzi" Zihao kommer att slåss under samma fana som sin största rivaler nästa år.
Den enda spelaren som någonsin nått två världsfinaler i rad i League of Legends historia, UZI, har idag gått med på att bli OMGs nya AD carry. Detta bär mycket vikt om man tar en längre titt på förhållandet mellan Zihao och sitt nya lag, då de var i en konstant kamp under 2014 att slåss om titeln som kinas näst-bästa lag efter Edward Gaming, som total-dominerade de inhemska kinesiska ligorna under den första halvan av året.

OMG

Kina Gao "Gogoing" Di-Ping
Kina Yin "Loveling" Le
Kina Yu "Cool" Jia-Jun
Kina Jian "UZI" Zi-Hao
Kina Hu "Cloud" Zhen-Wei
Vad som också gör detta lagbyte säreget är det faktumet att OMG kvarstår som ett helkinesiskt lag, medan majoriteten av de nuvarande kinesiska topplagen som Edward Gaming, Vici Gaming och LGD alla har valt att bygga sina nya laguppställningar runt koreanska spelare som världsmästarna Choi "DanDy" In-kyu och Gu "imp" Seung-bin.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..