×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Trion lämnar LMQ

0
Ackerman, NoName och Vasilii kommer till nästa säsong av LCS NA inte längre vara en del av LMQ.
Tidigt imorse stod det klart att LCS-topplaget LMQ kommer att splittras. Laget står nu utan AD Carry, Jungler och Toplaner då Li "Vasilii" Wei-Jun, Zhou "NoName" Qi-Lin och Xiao "ackerman" Wang lämnar.



Orsakerna till valet är olika för de tre spelarna. NoName, lagets tidigare lagkapten, har valt att ta ett steg åt sidan för att leta efter andra möjligheter inom League of Legends, främst esport-relaterat - dock hemma i Kina. Ackerman väljer också att vända hem på grund av bland annat av saknaden efter vännerna och flickvännen där hemma. Han kan dock komma att dyka upp i något lag i LPL.



LMQ under Worlds-gruppspelet


För Vasiliis del är inte en resa hem ett alternativ än då han istället väljer att leta efter ett nytt LCS NA-lag att spela i. Lagets midlaner, Yu "XiaoWeiXiao" Xia, stannar kvar under nästkommande säsong men organisationen är fortfarande under förhandling med supporten Zhang "Mor" Hong-Wei.

I somras kom det även fram att organisationen bytt manager på grund av en del stora tvister. Detta skulle lika gärna kunna vara bakgrunden och en av anledningarna till spelarnas val att lämna, men det är inget som är konfirmerat. Vilka spelare som kommer att fylla upp de nuvarande tre tomma platserna är dock i nuläget oklart.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..