×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Samsung Galaxy White är världsmästare!

2
Turneringens favorit fann inte mycket motstånd i den slutgiltiga finalen, och lyckades lägga vantarna på världsmästar-titeln efter fyra kartor.
Korea Samsung Galaxy White vs. Kina Star Horn Royal Club — 3-1

SSW: Mata, imp, PawN, DanDy, Looper
SHRC: Zero, Uzi, Corn, inSec, Cola

Slutplaceringar

1.Korea Samsung Galaxy White100 0000 dollar(cirka 7 000 000 kronor)
2.Kina Star Horn Royal Club250 000 dollar(cirka 1 800 000 kronor)
3-4.Korea Samsung Galaxy Blue150 000 dollar(cirka 1 000 000 kronor)
3-4.Kina OMG150 000 dollar(cirka 1 000 000 kronor)

Den första kartan i matchen kan jämföras med den öppnande matchen det kinesisk-koreanska laget spelade mot OMG i semifinalerna. Den var totalt ensidig åt Whites håll, som med konstant tryck från DanDy och PawN lyckades bryta in i SHRC:s bas efter bara 26 minuter.



White var definitivt favoriterna gåendes in i finalen.


Det intressanta som pågick under den öppnande kartan var även att Uzi, Star Horns stjärnspelare, var under exceptionellt lite tryck, och Whites fokus var istället på Colas Maokai och Corns Orianna, som inte hade något spelrum efter att konstant ha blivit gankade av respektive solo-lanare för White.




Match två varade en minut längre än den första kartan. Efter en stabil lane-phase för Star Horn urartade sig allt efter en massiv teamfight i botlanen där hela nio spelare satte livet till. Den enda som överlevde var Looper, men situationen verkade ändå lovande för det kines-koreanska laget i och med att de lyckades döda fyra av Samsungs medlemmar.


Fansen i arenan var lagom underhållna.


Sen så hände DanDy. På sin signaturhjälte Rengar fanns det inte en enda säker plats på kartan då han konstant satte upp tonvis med kills för att inte låta Star Horns line-up snowballa. Lagen slogs konstant, men det var alltid till Whites fördel, så pass mycket att SHRC inte fick död på ett enda torn under hela matchen.




Det går knappt att beskriva den tumulta resan som var den tredje matchen i serien. Hela matchen vilade på massiva teamfights från båda respektive lag. En massiv Maokai spelad av Cola gjorde honom omöjlig att ignorera i mitten av alla stora fights.


Star Horn då de blir introducerade innan matchens början.


En till sak man inte får missa var inSecs Rammus-pick, som även tillsammans med Zeros Braum orsakade extremt mycket kaos i alla stora konfrontationer. Och viktigast av allt så gjorde nästan alla dessa starka champions även att Uzi konstant kunde sitta i bakgrunden och skala ned hälsan på Whites spelare. De sista 10 minuterna var de allra blodtörstiga, då Star Horn lyckades få en quadra-kill och till slut en ace, som sedan förseglade den tredje kartan för dem.




På knappt 20 minuter fann Samsung Galaxy White allt de behövde för att till slut lägga händerna på "The Summoner's Cup" i den sista kartan. DanDy var även här given sin Rengar som lyckades counter-ganka alla ganks som Star Horn försökte utföra.


Samsung Galaxy White ögonblicket efter bragden.


Hela matchen kulminerade till slut i en drakfight där White lyckades acea hela Star Horn och byggde sig själva en ledning på närmare sex tusen guld. Detta ledde till att DanDy snabbt kunde lägga händerna på ett Ghostblade, och blev snabbt totalt omöjlig att hantera för Star Horn, som försökte sitt yttersta. Men i slutändan dog ändå det kines-koreanska lagets dröm efter endast 23 minuter, och Samsung Galaxy White är 2014 år League of Legends World Champions!

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..