×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Mörk dag för de europeiska lagen

1
Idag har den andra gruppspelsfasen av World Finals 2014 börjat där grupp C och D ska göra upp om de sista fyra slutspelsplatserna.
Dagen började med ett helkinesiskt möte där Nordamerikanska LCS-laget LMQ tog sig LPL-laget OMG. Matchen slutade med seger för det tredjeseedade NA-laget LMQ och det fortsatte sedan med en koreansk överkörning när NaJin White Shield besegrade KaBuM! efter 26 minuter och 39 sekunders spel. Detta fortsatte med ett till asiatiskt möte där Samsung Galaxy Blue besegrade OMG i övertygande manér.



Trots att matchen saknade kills så vann Cloud 9 övertygande mot Alliance


Den femte matchen för dagen var det kross-kontinentala mötet där Alliance ställdes mot Cloud 9. En match som handlade om att spela säkert och att undvika risker. Något som Cloud 9 visade sig vara bra på då de långsamt och metodiskt klättrade upp i en guldledning. Den guldledningen växte och växte och efter att ha skadat Henrik "Froggen" Hansen, på Xerath, så kunde Cloud 9 ta baron vilket till slut resulterade i en vinst efter 37 minuter och 23 sekunders spel.



Fnatic förlorade trots en doublekill av Rekkles


Det var nu dags för Fnatic att debutera i Worlds och på andra sidan ringen stod ett formstarkt LMQ. Det kinesiska NA LCS-laget började i ett underläge med lyckades ändå behålla lugnet och inte låta matchen rinna iväg. När matchen nådde Mid-game så lyckades Mor på Thresh att landa viktiga hooks vilket gjorde att matchen nu hade vänt. En till fantastisk hook där xPeke föll gjorde att matchen tog en totalvändning och det var nu LMQ som tog tag i taktpinne.

Guldledningen resulterade i fler objectivs när torn efter torn föll och när den första inhibitorn föll kunde LMQ långsamt och metodiskt att plocka ner de resterande två. Trycket från superminionsen blev för stort för Fnatic och LMQ kunde vinna en teamfight för att sedan avsluta matchen.



Sura miner hos Fnatic efter förlusten.


Den sista matchen för dagen var mellan amerikanska Cloud 9 och brasilianska KaBuM! där det amerikanskanska laget tog ett tidigt kommando över matchen. Något som visade sig vara tillräckligt mycket för att kontrollera matchen och tillslut vinna den. Nedan finner du samtliga resultat från dagens matcher.

Grupp C

1. USA LMQ — 2-0

2. Korea SG BLUE — 1-0

3. Europa Fnatic — 0-1

4. Kina OMG — 0-2

Grupp D

1. USA C9 — 2-0

2. Korea NJWS — 1-0

3. Europa Alliance — 0-1

4. Brasilien KBM —0-2

Vila muspekaren över ovanstående lagnamn för att få respektive laguppställning.

Dagens resultat

~11:00USA LMQvs. Kina OMG1-0Grupp C
~12:00Korea NJWSvs. Brasilien KaBuM!1-0Grupp D
~13:00Korea SG Bluevs. Kina OMQ 1-0Grupp C
~14:00USA Cloud9vs. Europa Alliance1-0Grupp D
~15:00Europa Fnaticvs. USA LMQ0-1Grupp C
~16:00USA Cloud9vs. Brasilien KaBuM! 1-0Grupp D

Morgondagens matcher

~11:00Korea NaJin WSvs. Europa AllianceBetta i tipsetGrupp D
~12:00Korea SG Bluevs. Europa FnaticBetta i tipsetGrupp C
~13:00Korea NaJin WSvs. USA Cloud9Betta i tipsetGrupp D
~14:00Kina OMGvs. Europa FnaticBetta i tipsetGrupp C
~15:00Europa Alliancevs. Brasilien KaBuM!Betta i tipsetGrupp D
~16:00Korea SG Bluevs. USA LMQBetta i tipsetGrupp C

Vilka tror du vinner i morgondagens matcher?


3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..