×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Best of Worlds: Grupp A & B

1
Det första gruppspelet är över och veckan har bjudit på en del underhållning. Vi har plockat ut några av de bästa klippen från den första veckan av Worlds. Kolla in!
Shoutcasting - behind the scenes

Det må låta exalterat under sändning, men har ni någonsin tänkt på hur det ser ut när Joe och hans gäng analyserar matcherna?





Scumbag Teammate

Samsung Galaxy White's support Mata failar lite med att hjälpa sin lagkamrat - som i detta fall är imp.





Potions for the win!

Kom aldrig och säg att det inte är värt att köpa en pot eller fler för 35 guld styck. Det kan rädda ditt liv (in game alltså ...).





Ett mer underhållande avslutande av match

En efter en dör vid baron-området och tillslut är det bara Amazing och Wildturtle kvar från TSM:s håll som även har push mot nexus. Amazing som Lee Sin är säker på att Star Horn's Uzi i form av Caitlyn dör - men icke. Nu återstår det bara för honom att stoppa Uzi från att backa - så att Wildturtle skall få göra det han vill göra i lugn och ro - avsluta matchen. Underhållning på hög nivå.





The Instakill

Man hinner knappt se något förrän Uzi från Star Horn i form av Lucian har förgört TPA:s bebe från denna (lol-)planet. Sjuk damage!




Finns det något klipp därute från första gruppspelet i Worlds ni tycker att man borde sett? Länka det gärna här nere i kommentarerna!



Vilket klipp var bäst?

81 personer har röstat

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..