×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Uzi kan lämna SHRC — en vecka innan Worlds

1
Den kinesiska ADC-spelaren Jian "Uzi" Zihao har avslöjat att han vill lämna Star Horn Royal Club — bara en vecka innan Worlds.
Det kinesiska tredjeseedade laget, Star Horn Royal Club, verkar nu få spela utan deras ordinarie ADC, Jian "Uzi" Zihao. Detta efter han nu har berättat att han inte kommer spela för laget under Worlds. I en post på kinesiska Twitter-varianten QQ berättar han att om avslöjandet och det ser ut som att det kines-koreanska-laget nu kommer att behöva hitta en ny spelare för Worlds.

Star Horn Royal Club

Kina Cola (Top)

Korea InSec (Jungle)

Kina Corn (Mid)

Kina Uzi (ADC) — Påväg bort?

Korea Zero (Support)
Även lagets CEO, Li "eNo" Yande, har lännat organisationen vilket gör situationen ännu mer oklar. Det har tidigare talats om korrupta kinesiska organisationer och detta kan vara ännu ett offer för den kinesiska korruptionen.



QQ-posten som avslöjar Yandes avhopp.


Då det bara är en vecka kvar till Worlds så lär situationen klarna upp snart och förhoppningsvis så ser vi Star Horn Royal Club med sitt ordinarie lag.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..