×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Faker & MadLife börjar streama på Azubu

1
Nu har Azubu avslöjat ett samarbete med den koreanska organisationen Kespa. Samarbetet innebär att vi nu kommer se Faker, MadLife och flera av de andra koreanska spelarna
Nu har Azubu avslöjat ett samarbete med den koreanska organisationen Kespa. Samarbetet innebär att vi nu kommer se Faker, MadLife och flera av de andra koreanska spelarna livesända på Azubu.tv. Sedan tidigare har bland annat lagen Fnatic och laget Curse streamat på Twitch-konkurrenten.



Hypevideon där Azubu avslöjar samarbetet


— This partnership marks a tipping point in the history of eSports; never before have top Korean LoL pro gamers streamed to the public. For the first time, fans will be able to watch and interact with the world’s best while they stream on Azubu.tv, berättar Azubus VD, Ian Sharpe.

Det mest intressanta med samarbetet är att vi nu kommer att kunna se Faker och det andra toppspelarna i Korea spela SoloQ. Något som inte har varit möjligt tidigare. Vill du läsa det kompletta uttalandet så gör du det bäst genom att klicka här.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..