×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Worlds-finalen förväntas ha 45 000 på plats

1
I en intervju med Polygon har Dustin Beck förklarat att Riot förväntar sig sälja ut Sangam Stadium i Seoul för Season 4 World Championships.
Den fjärde upplagan av League of Legends World Championships är i startgroparna och hela LoL-världen väntar ivrigt på vad som kommer att leda till den 19 oktober. Det är datumet då semifinalerna och finalen för årets massiva League of Legends-kalas arrangeras, detta i Sydkoreas huvudstad Seoul.



Riots Dustin Beck är van vid fullsatta arenor — och förväntar sig inget annat för Worlds.


I samtal med Polygon har Dustin Beck, e-sportansvarig på Riot Games, förklarat att arrangörerna förväntas sälja ut Sangam Stadium.

— We do expect to sell out. Our early ticket sales have all sold out. We're trying to create more capacity and flexibility, but so far so good, förklarar Beck för Polygon.

Sangam Stadium har plats för 65 000 åskådare, men en yta motsvarande 20 000 platser kommer att försvinna i förmån till turneringens rekvisita. I vilket fall blir det ett stort steg från fjolårets final, som spelades i ett fullsatt Staples Center i Los Angeles, som har plats för ungefär 12 000 åskådare.

Nytt för årets upplaga är att World Championship-turneringen kommer att vara en turné runtom hela Asien. Stoppen är Singapore och Taipei för gruppspelen i september medan de sydkoreanska städerna Busan och Seoul blir värdsmark för slutspelet i oktober. Deltagarlistan för turneringen är ännu inte helt spikad, men lag som Alliance, Fnatic, SK Gaming, LMQ, Taipei Assassins, NaJin White Shield och de två Samsung Galaxy-lagen Blue och White är redan klara för deltagande.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..