×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Få rank ett i Korea — vinn 1,1 miljoner

1
Nu har den kinesiska streamingsidan YY uttlovat 1,1 miljoner kronor till den spelaren som får rank ett i koreanska soloQ-laddern.
De stora streamingtjänsterna har alla sätt att locka proffsspelare att använda just deras klient och nu har den kinesiska streamingtjänsten YY uttlovat 1,1 miljoner kronor till den streamaren som får rank ett i koreanska soloQ-laddern. De utlovar även priser till streamare som når challenger och extra pengar till de som placerar sig topp 10.

Det hela började när konkurrenten Douyutv gav spelare pengar för göra bra ifrån sig i SoloQ och använda deras tjänst. Något som uppskattades då flera spelare, bland annat de koreanska spelarna Maknoon och Ryu, började använda Douyutv.

Exakta detaljer kring avtalet är just nu in kända men troligtvis måste du använda deras streamingstjänst som du hittar här.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..