×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Finaldags för Alliance och Fnatic

1
Det vankas final i den europeiska upplagan av LCS där vi kommer att få se tabell-ettan Alliance ta sig an de obesegrade LCS-mästarna Fnatic.
Nu är finaldagen här vilket betyder att det är dags för två av Europas bästa lag att göra upp om vem som kommer att titulera sig som vinnare av summer split, få en högre seed till Worlds och även kassera in 50 000 dollar. Alliance har stått stadigt på förstaplatsen i tabellen under hela spliten och vunnit 21 av 28 matcher och under dem hittar vi dagens motståndare — Fnatic.




Fnatic i matchen mot ROCCAT



För Fnatics del har resan varit lite mer svängig då tabellen i övrigt varit väldigt jämn. De har vunnit 19 av 28 matcher vilket även lett till att de klättrat från en fjärde till en andra-plats. Killarna har vunnit de tre tidigare splitsen och har alltså nu chansen att göra det igen.


Final!

    Europa Alliance vs. Europa Fnatic — Bäst av fem

    Alliance: WickD, Shook, Froggen, Tabzz, Nyph
    Fnatic: sOAZ, Cyanide, xPeke, Rekkles, YellOwStaR

Slutplaceringar

    1. Europa TBD — $50 000 + plats till Worlds

    2. Europa TBD — $25 000 + plats till Worlds

    3. Europa SK Gaming — $15 000 + plats till Worlds

    4. Polen ROCCAT — $10 000

    5. Europa SUPA HOT CREW
    6. Europa Millenium — Tvingas kvala

    7. Ryssland Gambit — Tvingas kvala

    8. Europa Copenhagen Wolves — Tvingas kvala


Om Alliance kommer att vara orubbade på förstaplatsen eller om Fnatic åter igen kommer att visa att de är bäst, återstår att se. Matchen finner ni som vanligt på Riots officiella stream.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..