×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Riot går ut med all information om Gnar

1
Ingen snö som många trott här inte. Istället en oskyldig liten yordle som efter ett tag kan göra riktigt ont när han förvandlas till ett monster. Nu har Riot släppt all information om den nya championen Gnar.
Nästan direkt efter vår bLo(L)gg där vi bland annat kort tog upp lite information om den nya championen Gnar så släppte Riot all info om både abilites, utseende och liknande. Det man tidigare spekulerat gällande hans utseende och spells har inte alls visat sig vara rätt. Han ser istället ut som en liten söt yordle men som med sin passiva stackar upp rage och förvandlas till en större och hårdare version av sig själv. När detta händer ändras även hans abilites.




Riot själva verkar se Gnar som en Top-laner och hans abilities är förändrade utifrån konceptidén från början. Alltså får vi inte se en is-hjälte med fokus på snö som man tidigare trott. För att läsa allt om honom och se videos på hans abilities kan ni hitta all information här.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..