×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Inför EU-LCS — sista superweek

1
Vi har kommit till den sista veckan i den europeiska upplagan av LCS där allt sätts på spel. Vilka kommer att gå vidare till slutspel och säkra sig inför nästa split? Och vilka kommer att få kvala tillsammans med lagen i Challenger series?
Nu ikväll inleds den elfte veckan i EU LCS Summer split vilket också är den sista och man börjar se allt klarare vem som har stor chans att ta sig till slutspelet och vilka som kan elimineras. Just nu så är det bara Alliance som har säkrat sin semifinalplats inför slutspelet, medans Fnatic, Supa Hot Crew, Millenium och SK Gaming har säkrat sina slutspelsplatser. De som fortfarande hänger löst är Roccat och Copenhagen Wolves men Gambit har redan eliminerats.

Det är fortfarande en kamp för lagen i mellanregistret som försöker få sin semifinalplats låst inför slutspelet nu i sista veckan. Men för bottenlagen gäller det att nå minst topp 6 för att överleva till nästa split och inte åka ur LCS och ner för att kvala i Challenger series.

LCS EU — Inför sista veckans matcher

1. Europa Alliance
2. Europa Fnatic
3. Europa Supa Hot Crew
3. Europa Millenium
5. Europa SK Gaming
6. Polen ROCCAT
7. Europa Copenhagen Wolves
8. Ryssland Gambit
18-6
16-8
14-10
13-11
12-12
11-13
7-17
5-19

Kvällens matcher
    17:00 —Ryssland Gambit Gaming vs. Europa Copenhagen Wolves

    18:00 — Polen Roccat vs. Europa Alliance

    19:00 — Europa Copenhagen Wolves vs. Europa Fnatic

    20:00 — Europa Millenium vs. Europa SK Gaming

    21:00 — Europa Fnatic vs. Europa Supa Hot Crew

Dela detta på internet

Contributor

Vanlig användare,

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..