×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

LMQ etta i NA — favoriterna toppar EU

1
Det är endast två veckor kvar av League Championship Series och nu toppas Nordamerikanska regionen av LMQ samtidigt som favoriterna Alliance & Fnatic leder i Europa.

LCS Europa

I Europa har Fnatic och Alliance tagit ett järngrepp över tabellen och med sex omgångar kvar så blir det svårt för något att lag att utmana publikfavoriterna. På en delad tredjeplats finner vi Millenium och SUPA HOT CREW. På andra sidan spektrumet, i bottenskiktet, finner vi ett formsvagt Gambit och ett Copenhagen Wolves som ligger tre vinster bakom det sjätteplacerade laget TEAM ROCCAT.

LCS EU

1. Europa Alliance
2. Europa Fnatic
3. Europa Millenium
3. Europa Supa Hot Crew
5. Europa SK Gaming
6. Polen ROCCAT
7. Europa Copenhagen Wolves
8. Ryssland Gambit
16-6
15-7
12-10
12-10
11-11
10-12
7-15
5-17




LCS Nordamerika

Den Nordamerikanska portionen av League Championship Series är en riktig nagelbitare. Trots att LMQ ligger på en övertygande förstaplats så är det hela tre lag som delar på andraplatsen. Endast två lag kommer att knipa semifinalplatserna och just nu är det omöjligt att säga vilka två lag det blir. Cloud 9, CLG och TSM ligger alla på 13 vinster vardera och bakom jagar ett formsvagt Dignitas med 12 vinster.

Det är även jämt i den nedre delen av tabellen. Evil Geniuses och compLexity ligger bara tre respektive två vinster bakom ett Curse som har parkerat sig på sjätteplatsen med 9 vinster.

LCS NA

1. Kina LMQ
2. USA Cloud 9
2. USA Counter Logic Gaming
2. USA Team SoloMid
5. USA Team Dignitas
6. USA Team Curse
7. USA compLexity Gaming
8. Världen Evil Geniuses
15-7
13-9
13-9
13-9
12-10
9-13
7-15
6-16

Då det bara återstår två omgångar, sex matcher per lag, så kan slutskedet av denna LCS-upplaga bli riktigt spännande. Redan nu på torsdag fortsätter spelandet då lagen i Europa spelar om viktiga poäng för den avgörande veckan.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..