×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

cowTard tar uppehåll från spelandet

1
En av LCS få svenska spelare, cowTard, väljer att ställa sig åt sidan ett tag på obestämd tid.
Idag är det inte bara måndag utan vi har även nått vecka nio i den europeiska upplagan av LCS. Denna vecka ser dock annorlunda ut för danska Copenhagen Wolves som just nu ligger näst sist i tabellen, då vi bland annat kommer att få se Søren “SorenxD” Frederiksen ersätta svenske Viktor "cowTard" Stymne på midlane.

— I'm looking forward to my first LCS games, and I guess it is time to see how I perform on a professional level. I am confident that I have the skill and communication to fill Cowtard's role within the team, säger SorenxD i ett officiellt uttalande på det danska lagets facebooksida.

Anledningen till detta är att cowTard själv valt att ta ett steg åt sidan med siktet inställt på att bland annat studera i höst. Om sorenxD kommer att fortsätta i laget under en längre period under tiden cowTard är borta är inte bestämt.



Copenhagen Wolves påpekar dock att man inte stängt några dörrar för cowTards del och att han kommer att fortsätta vara en del av laguppställningen tills ett slutligt besked kan tas.

— Fungerar det inte alls kommer jag spela igen, men tanken är att någon annan skall ta över, säger han till Fragbite.

Denna vecka ersätts även lagets junglare, Airwaks, utav den före detta compLexity-spelaren Ram "Brokenshard" Djemal som nyligen även varit delaktig i SK Prime:s laguppställning. På torsdag tar laget sig an tabelltvåan fnatic för att dagen efter spela mot SK Gaming.

Copenhagen Wolves - LCS vecka 9

    Nederländerna Joey "YoungBuck" Steltenpool (Top)

    Israel Ram "Brokenshard" Djemal (Jungle, ersätter)

    Danmark Søren “SorenxD” Holdt (Mid, ersätter)

    Polen Paweł "Woolite" Pruski (AD)

    Ungern Petar "Unlimited" Georgiev (Support)

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..