×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Challenger? Ät gratis i Kina

2
En restaurang i Kina erbjuder besökarna rabatt eller gratis mat beroende på i vilken division man ligger i. Hur mycket rabatt hade du fått?
Ligger du i guld, platinum, diamond eller klassificeras som en challengerspelare, är hungrig, har ont om pengar och befinner dig i Kina? Då har du tur om du råkar gå förbi restaurangen King's Banquet då en redditanvändare uppmärksammat att restaurangen erbjuder rabatt eller gratis mat beroende på vilken division du ligger i. Guld-spelare får 10% på sin mat, platium 20 och diamonspelare 30. Är du challenger får du en gratis meny. Spelar man i Bronze eller Silver får man tyvärr betala fullpris. För att ta del av erbjudandet måste man logga in på sitt konto på någon av datorerna på plats i restaurangen.




Meny-systemet





Restaurang-gäst som beställt





Restaurangen i sig





Datorerna där man verifierar sitt konto


Hur de kontrollerar att kontot verkligen tillhör dig eller hur många gånger erbjudandet kan utnyttjas verkar oklart. Nu återstår det bara att se vem eller vilka som blir först ut att starta igång samma koncept.

Hur mycket rabatt skulle du få? Rösta i pollen nedanför!



Hur mycket rabatt hade du fått?

1249 personer har röstat

29 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 29 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..