×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

IEM Shenzhen kickar igång idag

1
OMG behöver inte bara ses som ett uttryck utan är faktiskt även namnet på ett av världens bästa League of Legendslag. Idag gör de upp om en finalplats inför kommande IEM Shenzhen i Kina.
Den 16-20 juli inleder ESL sin nionde säsong av Intel Extreme Masters vilket denna gång går av stapeln i den kinesiska staden Shenzhen. Fyra lag från den kinesiska motsvarigheten till LCS, LPL, kommer att tävla om 5000 dollar vilket motsvarar cirka 40 000 svenska kronor. Ett av lagen är inte mindre än världslaget OMG som förutom att ha vunnit ligan flertalet gånger även kommit tvåa i All Star i våras, och deltagit i förra årets Worlds Championship.

Deltagande lag

  • Kina OMG
  • Kina Invictus Gaming
  • Kina World Elite
  • Kina EDG
Tidigare ryktades det om att vi enbart skulle riskera få se en uppvisningsmatch mellan OMG och EDG vilket IEM med dagens uttalande kan ses verka dementera. Första matchen i "mini-turneringen" börjar idag klockan 13.00 svensk tid där just ovan nämnda är först ut att mötas. Vinnaren möter det vinnande laget från morgondagens match mellan World Elite och Invictus Gaming i finalen som utspelar sig på själva huvudeventet den 20 juli.
Kina OMG vs. Kina EDG

OMG: Gogoing, Drug, cool, san, Cloud
EDG: Koro1, ClearLove, U, NaMei, Fzzf

Tid: ~13:00 CEST

Stream: ESL LoL-TV



Kina World Elite vs. Kina Invictus Gaming

World Elite: CaoMei, Sin, Ninja, WeiXiao, Conan
Invictus Gaming: YongSoo, illuSioN, Zzitai, Kid, Kitties

Tid: Imorgon ~13:00 CEST

Stream: ESL LoL-TV
Vill man alltså släppa västvärlden för en stund och se hur League of Legends spelas i öst kan man se matcherna på ESL:s officiella lol-stream med Jason Kaplan som caster.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..