×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Riot med ny League of Legends-klient

1
Nu har Riot valt att fräscha upp League of Legends-klienten och inom en snar framtid kommer de första förändringarna att lanseras på PBE-servern.
En ny karta, ett nytt spelläge och nu en ny spelklient — det är de förändringarna som Riot har presenterat under den senaste månaden. Den sistnämnda är den senaste och nu berättar League of Legends-skaparna att den nya klienten kommer vara av HTML 5-interfacet och kodat av Riot. Upplägget med den nya klienten kommer att grunda sig i den nuvarande men vara mer funktionell och mer användarvänlig.



Den nya klienten är mycket stilrenare


Om sett ovan så kommer den nya klienten var mycket mer modernare och nu kommer du t.ex. att kunna se de tio hjältarna som varje vecka är gratis. Som tidigare nämnt så är själva upplägget detsamma vilket syns på bilden och alla de vanliga knapparna som finns i dagens klient verkar kunna återfinnas i den nya.



Den andra bilden på den nya klienten


Exakt när den nya klienten ska lanseras har inte avslöjats men Riot har i det officiella uttalandet berättat att den inom en snar framtid kommer att lansera de visuella förändringarna på PBE-servern.

21 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 21 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..