×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Detta är NiP:s nya toplaner

1
Efter att NiP tidigare idag publicerat en bild på lagets nya toplaner utan att nämna vem, har Fragbite lyckats lista ut vem den nya lagkamraten är.
Efter att vi tidigare idag skrivit om att Alex Ich går tillbaka till sin midlane kan vi nu efter lite research dra slutsatsen om vem som kommer att få kalla sig för NiP:s nya toplaner. Under eftermiddagen publicerade den svenska organisationen en bild som skulle fungera som en spoiler - men efter att ha granskat det närmare kan vi stå fast vid att lagets nya medlem är fransosen Lucas "Cabochard" Simon-Meslet. Detta kanske inte kommer oväntat för många då hans namn cirkulerat runt i spekulations-sammanhang när det kommer till fallet. Dessutom har han även setts spela med laget med ordet NiP framför sitt nick.




Cabochard tillsammans med Alex Ich i Duo Queue



Jämför man bilden NiP har lagt upp via appen Mikz och det vi sett på Riots senaste livestreams från bland annat matchen mellan Gambit och Fnatic där de förstnämnda hade ett antal subs varav en av dem var Cabochard - kan vi konstatera att det är fransosen vi kommer att få se med resten av killarna i Ninjas in Pyjamas framöver.




Bilden i mitten är NiP:s egna och de andra från tidigare streams med Gambit


Cabochard har ännu inte presenterats helt officiellt förutom NiP:s publicerade bild som visar precis det vi nu vet - att vi kommer få se honom på Summoners Rift framöver tillsammans med resten av killarna i laget.

    NiP med Cabochard inkluderad

    Frankrike Lucas "Cabochard" Simon-Meltar (Top)

    Danmark Tri Tin "k0u" Lam (Jungle)

    Ryssland Alexey "Alex Ich" Ichetovkin (Mid)

    Tjeckien Aleš "Freeze" Kněžínek (AD)

    Estland Erih "Voidle" Sommermann (Support)

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..