×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Sammanfattning av LCS Super Week

1
Förra veckans Super Week är över där bland annat xPeke och Xpecial varit i fokus. Vi har dessutom sett lagen både klättra och falla i respektive tabeller. Såhär ser ställningen ut just nu.

LCS Europa

Tabellen har efter första halvlek av LCS ändrats och Fnatic är det lag som nu klättrat två platser och delar på andraplatsen med SK. Alliance ligger stadigt med tre vunna matcher mer än tvåorna och är fortfarande obesegrade när det kommer till att hålla sig kvar som etta. En del överraskningar skedde under veckan då Supa Hot Crew skrällde till och vann sin match över SK. Veckans stora snackis var xPekes världsrekord (för professionella lag) under matchen mot ROCCAT, när det kommer till lasthits. Tidigare har man "tävlat" i 300 lasthits på bästa tid där spanjoren klarade det vid matchminut 21:52 som Orianna. Tidigare rekord har legat på 22:50.

LCS EU - efter Super Week

1. Europa Alliance
2. Europa Fnatic
2. Europa SK Gaming
4. Europa Supa Hot Crew
5. Europa Millenium
6. Polen ROCCAT
7. Ryssland Gambit
8. Europa Copenhagen Wolves
14-4
11-7
11-7
10-8
9-9
8-10
5-13
4-14
______________________________________________________________

LCS Nordamerika

Det är fortfarande en otroligt jämn tabell vi ser i den nordamerikanska upplagan av LCS. Hela fyra lag kämpar för att få kalla sig tabelletta - vilka just nu delar på platsen. Just nu ligger CLG i topp för fjärde veckan i rad där Dignitas och LMQ varit och nosat i början av summer split. Även här är det en spelare som är nämnvärd, nämligen att Xpecial satte sin 1000:e assist. Evil Geniuses är det lag som åter igen förlorat och som dessutom gjort det under 14 av 18 matcher. Kommer de att vara kvar i nästa split - är frågan man nu ställer sig.

LCS NA - efter Super Week

1. USA Counter Logic Gaming
1. Kina LMQ
1. USA Dignitas
1. USA Team SoloMid
5. USA Cloud 9
6. USA Team Curse
7. USA compLexity Gaming
8. Världen Evil Geniuses
11-7
11-7
11-7
11-7
10-8
8-10
6-12
4-14
Fyra veckor återstår nu av ligorna. Vilka tror ni vinner Summer Split?
Rösta gärna här nedan!

Vilket lag tror du vinner LCS EU?

160 personer har röstat

Vilket lag tror du vinner LCS NA?

152 personer har röstat

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..