×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Riot-ägare ryktas hindra LPL-spelare från att tävla i IEM ShenZhen

1
Rykten säger att Riot-delägarna Tencent Games har förbjudit spelare från den kinesiska toppligan att få spela IEM ShenZhen.
League of Legends-anhängare väntar fortfarande på information om en potentiell League of Legends-turnering på Intel Extreme Masters stopp i ShenZhen i Kina. Nu berättar onGamers att en anledning till den utdragna informationen kan vara en konflikt mellan arrangörerna och Tencent, som äger en majoritet i Riot Games och som även driver kinesiska LoL Pro League, LPL.

Det sägs nämligen att Tencent förbjudit sina LPL-lag, som alltså är de bästa i Kina, från att deltaga i ShenZhen-stoppet då ESL inte kontaktat dem innan de börjat bjuda in lag för deltagande. Som resultat av detta kan det bli så att det enbart spelas en uppvisningsmatch mellan OMG och World Elite på plats.

Enligt onGamers själva har involverat folk argumenterat emot innehållet i deras artikel, vilket innebär att det kan finnas undansopad information som förklarar situationen bättre. Vi håller ögonen öppna.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..