×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

fnatic-fan förändrar fordon för favoritlaget

1
Världens diskuterbart största e-sportfan har modifierat sin bil för att hedra fnatics League of Legends-lag.
Alla fans är lika värda, men vissa är mer hängivna än andra. Nyligen publicerade den globalt bekanta organisationen fnatic ett gäng bilder på en bil modifierad av ett fan. Bilen på bilderna är, givetvis, orange-svart och har både fnatics logotyp och samtliga spelare i organisationens League of Legends-lags namn tryckt på sig.

Favoritspelare tycks vara svenske Martin "Rekkles" Larsson, som fick sitt namn på motorhuven strax intill organisationens logotyp. De övriga spelarnas namn har tryckts på bilens två främre dörrar.





Bildkälla: Fnatics Facebook


Detta är faktiskt inte den första gången en e-sportanhängare väljer att modifiera sin bil för en e-sportidol. För sex år sedan modiferade nämligen en Fragbite-anhängare sin bil till "FYRR73-bilen" för att hedra Counter-Strike-spelaren Emil "FYRR73" Karlsson, som då spelade för det svenska topplaget Evilzone.

Skulle du kunna tänka dig att hedra ditt favoritlag/spelare på liknande sätt?

952 personer har röstat

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..