×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

SUPA HOT CREW byter vidare i botlane

1
LCS-laget SUPA HOT CREW tycks byta ut nyrekryterade Bram "wewillfailer" de Winter efter mindre än två månader med belgaren.
Bram "wewillfailer" de Winter får lämna LCS-aktuella SUPA HOT CREW, enligt rapporter till EsportsHeaven. Detta inte ens två månader efter att den 24-årige support-spelaren rekryterats för att ersätta Maxime "Migxa" Poinssot, som då valde att lägga karriären på hyllan.

Beslutet kommer bara dagar efter LCS Wembley, där de Winter inte kunde närvara utan ersattes av Raymond "Yerrow" Tsang. I samma veva skall laget, enligt källor till EsportsHeaven, ha ifrågasatt wewillfailers långsiktiga hängivenhet till laget och beslutat att låta Wembley-tempen bli en permanent lösning.

SUPA HOT CREW

Sverige Mimer "Mimer" Ahlström (Top)

Storbritannien Matthew "Impaler" Taylor (Jungle)

Polen Marcin "Selfie" Wolski (Mid)

Danmark Rasmus "MrRalleZ" Skinneholm (AD-Carry)

Storbritannien Raymond "Yerrow" Tsang (Support)
För tillfället ligger SUPA HOT CREW på en delad fjärdeplats i LCS Summer Split efter tolv spelade matcher, varav hälften är vunna. Ovanstående spelarbyte kommer att bli officiellt under dagen, om man får lita på källan.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..