×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Patch 4.6 ute — LCS-bugg fixad

2
Patch 4.6 är ute och här kan ni läsa om ett litet axplock av förändringar där fokus ligger på Twitch, Rengar, Aatrox, och summoner-spellen Heal.
Inatt släppte Riot patch 4.6 och denna gång kan vi se en del viktiga förändringar.
Det som bland annat varit i fokus är att buggen vi fick se under LCS-matchen mellan Gambit och SK är fixad där Aatrox Bloodthirst (W) tidigare fick heal för varannat slag istället för tre som det egentligen skall vara. Buggen fick en förändring först nu.

Råttan Twitch har fått sig en visuell uppdatering och hans abilities kommer nu bli enklare att se - både för motståndarna inklusive han själv. Läs mer om detta här.

Rengar fick en rework i tidigare patch, något som fick allt fler att välja bort honom, bland annat på grund av hans lägre damage. Hans Q - Savagery har till exempel fått en högre bonus damage från 20/40/60/80/10030/60/90/120/150.

För ett tag sen var det Barrier som gällde hos de flesta summoners, men det gick över till Heal sedan en tidigare förändring. Nu kommer den bli mindre effektiv, hela 50% på de champions som tidigare fått en heal inom 35 sekunder. Dock gäller det enbart healen från någon annans heal-spell och inte om till exempel championen Soraka har healat summonern sedan tidigare.

Vill ni läsa hela patchen kan ni göra detta på Riots officiella hemsida här.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..