×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fnatic och SK i hett finalmöte — här är allt du behöver veta

2
Igår stod det klart att SK Gaming blev det lag som gick vidare till den stora LCS-finalen ikväll där de möter Fnatic i en bäst av fem-match.
Ikväll klockan 19.00 smäller det - de två favorittippade lagen ställs mot varandra i en bäst av fem-match och vinnaren åker inte bara raka vägen till All Star i Paris, utan kan även titulera sig som säsongens bästa lag i Europa. Igår mötte Fnatic det svenskbaserade laget Alliance och vann med 2-1, även SK Gaming vann sin match mot ROCCAT igår.
Precis som då kan ni idag ta del av vår analys inför kvällens stora grand finale i den europeiska upplagan av League of Championship Series våren 2014.

League Championship Series - Europa - FINAL!
Europa Fnatic vs. Europa SK GamingBetta på matchen!

FNC: sOAZ, Cyanide, xPeke, Rekkles, YellOwStaR
SK: fredy122, Svenskeren, Jesiz, CandyPanda, nRatedh

Tid: ~19:00 CEST

Stream: Riot Games

Matchen spelas bäst av fem.

Analys:


Linda: Om jag tyckte att matchen mellan Alliance och Fnatic var spännande vet jag inte riktigt vilka ord jag skall använda här. Alltså. Ärligt talat kan det gå hur som helst. ROCCAT var riktigt vassa mot SK igår, vilket fick mig till att bli lite skeptisk, även om ROCCAT nu är ett starkt lag i vilket fall. SK vet dock hur Fnatic fungerar eftertre vinster av fyra mot dem, och jag tror att de kan ha vassa strategier i bakhuvudet inför kvällens match.
Men jag kan inte svika killarna i Fnatic som dessutom levererat gång på gång. Detta blir en sjukt jämn match och resultatet kommer att sluta med en 3-2 vinst och Fnatic ställer sig höst upp på prispallen.

Joakim: Äntligen är det dags för final där Fnatic och SK ställs mot varandra. En match som på pappret är väldigt jämn då det är de två lagen som imponerade mest under semifinalerna. SK Gaming lyckades besegra ett starkt ROCCAT för att förtjäna finalplatsen och Fnatic tog sig till final genom att slå ett svajjigt Alliance. Jag ger övertag till SK Gaming som under säsongen har varit otroligt stabila tillskillnad från Fnatic som både visat styrka och svaghet. Jag tror att stabiliteten som SK inger kommer att gör att laget lyckas ta hem bäst-av-fem-serien. 3-2 till SK Gaming!



Vilket lag kammar hem årets LCS? Varför?

Vilket lag vinner LCS 2014 Spring Split?

56 personer har röstat

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..